Egyéb Hasznos Témák

Főoldal Eseménytár Táborok Kurzusok Könyvek Egyéb Témák


Ráhangolódás Kör Nolc Körcikk Kezdőknek Harmasság


Fontosak a kezdők hozzászólásai, tapasztalatai.

legtöbbször nem vesszük észre a változást, amit külső szemek vesznek észre. pl. én nem vettem észre, de az edzőm mondta, hogy sosem voltam ezelőtt ennyire ügyes Fontos, hogy beszélgessünk, mert ez lelkesíthet másokat, ötleteket kaphatunk ezekből a írásokból. A kis csodákat érdemes kielemezni, hogy ne menjünk el a nagyobb mellett.

Jó tanácsok kezdőknek:

Beavatás után többen úgy érzik, hogy képesek másokat tanítani, beavatni, de ameddig nem érted magad sem, addig egy okoskodó is képes kidumálni, és vissza húzni a dogmák mocsarába. Megmutathatsz egy látványos energiázást, és ez a másiknak is működik. Ez természetes, hiszen a beavatott rezgése hat a gyakorlóra is, de igazából az ismerős ezáltal nem lesz beavatva, és ő egy harmadik személyen nem képes megcsinálni, csak ha a beavatott is ott van. Megint egy bizonyság, hogy valami fejlődés történt, amit észre sem vesz a beavatott önmagán. Képes vagy alapszinten hatni másokra, de még nem éred el a gyógyító, a tanító, vagy beavató mesteri szinteket. Láthatsz aurát , színes energiamezőt mások körül, érzékelhetsz dolgokat, de még nem tudod irányítani ezeket. Ez a fejlődés jele, de ne idegenekkel beszéld meg, mert nem értik, és lehúzzák lelkesedésedet. Beszélgess élményeidről a taiki csoporttal, akik értik, és örülnek sikereidnek. Ne támaszkodj senkire, mert akkor csak annyit tudhatsz amit ő tud. A kérdést magadnak tedd fel, és megkapod a választ, hiszen én is, más is abból a forrásból merít. Egy könyvtárba járunk, tanuld meg használni. A tudatos ember nem kérdezget másoktól, hanem megbeszéli a tapasztalatait. Ez az egyéni fejlődés titka Taiki a forrás, az ősi tudás, ami kihat az élet minden területére. Nincs olyan élettevékenység amikor nem alkalmazható a taiki módszer. Sokan mégis arra hivatkoznak, hogy nincs idejük a taikit gyakorolni. Ezek szerint fogalmuk sincs a lehetőségről. A taiki módszer védelmet ad, gyógyít A taiki módszer megszünteti a stresszt, fájdalmat Magasabb rezgésre emeli a környezetünket/család, munkahely/ Magasabb tudatból a legjobb megoldást, ötleteket hívja le Aktív meditációkét működik munka, sport, házimunka közben is Védelmet biztosít, és benzinspórolást vezetés közben A tudatos ember állandó kapcsolatban létezik a teremtővel, nem csak vasárnap jár Istentiszteletre

Lendület: Miért gyors a taiki módszer?

Mert a megvilágosodás csak egy pillanat. Mert nem köti le magát lelki problémákkal, nem gátolják testi adottságok, hanem szellemi kapcsolatot létesít a középpontba való csatlakozással. A magasugró sosem vinné át a lécet, ha csak kis szökdécselésekkel próbálkozna. Fontos a lendület egy szint eléréséhez. Fontos a szint rögzítése a beavatással. A szellem irányítása esetén nem alakul ki lelki válság, és nem függ az izmok tömegétől. A félelem törlésével egésszé válik, az egység része lesz. Lendülettel egyszerű, halogatva lehetetlen. Az emberek azért buknak el, azért nem érik el a megvilágosodást, mert először mindennek, és mindenkinek megakarnak felelni. Érteni akarják a világot, anélkül, hogy tisztánlátók lennének. Tapasztalat nélkül azonban megtévesztik őket. Ezért állandóan zsákutcákba kerülnek. A taiki módszer viszont rögtön lehetőséget ad a használatra, így a tapasztalatok közben értik meg a világ működését.

Megvilágosodás és felismerés:

A megvilágosodott tudat felismeri a valóságot, de aki felismeri a valóságot, az képes a megvilágosodásra. Nem a magoló tudás hozza a tudást, hanem a megtapasztalás, ami hármasság elve alapján működtethető.

Kulcsok a felismeréshez:

Ármány uralja a földet. Az illúzió világában élőket képes manipulálni, és uralkodni a lelkeken. Dogmákkal gátolja a megvilágosodást. Alsó három szellemszintig uralja a tudatot. Ezt nevezi karmának. Aki felismeri a hármasság lehetőségét, azt nem tévesztik meg a dogmák. A megvilágosodott szellem képes ezen túllépni, így eléri a negyedik szellemszintet.. Szellemi kapcsolatokhoz fölösleges közvetítő. Testi szenvedés nem segíti a szellemi fejlődést Szellemi szinteket csak lendületből lehet meglépni Senki nem fog megváltani, Te vagy sorsodnak kovácsa. Aki ezeket érti, az képes a megvilágosodásra, míg mások csak beszélnek róla. Aki válaszolni tud az elérte az első mesterszintet. Aki megéli ezt, már meglépheti az első lépcsőt. Számára kinyílik az ajtó. Ez a beavatás misztikája. "Ha tudod, hogy egyszerű, akkor könnyen megvalósítható, de ha azt hiszed, hogy bonyolult, akkor sosem lesz elérhető" Egy sennin mondása Ez a bölcsesség minden levél alján megtalálható. Csodálnám, ha valaki még nem olvasta volna el. A taiki módszer ezt gyakorlatban is működteti. Nem kell hozzá nagy tudás, csak egyszerű felismerés. A Mennyei Atya is folyton fejlődik, ahogy Jézus megsúgta nekünk. A taiki fejlődés, onnan indul, ahol vagy. Egy egyszerű oktató is tud segíteni a továbblépésben Nem előtte kel szenvedni, tanulni, hanem rögtön alkalmazható, és folyamatosan tapasztalsz, azáltal egyre többet érthetsz a világ működéséből.

Radiesztézia

radiesztézia lényege, hogy pálcával, ingával, és egyéb érzékeléssel bárhol mérni tudjunk pozitív, és negatív földsugárzást, energia helyeket, energiavonalakat. segitségével megtalálhatóak természeti kincsek, és elveszett tárgyak. használható ezenkivül negyedik dimenziók kapcsolat felvételre, és még másra. a kiárasztás segit a káros energiák transzformálásában, és bármilyen hely pozitiv energiával történő feltöltésében. tartósabb pozitiv helyek a piramisok, magaslatok, kunhalmok dombok. feltöltés után ezek akkumulátorként működnek évszázadokon keresztül. amennyiben folyamatosan töltődnek, pl. SZERT tartanak ezek újból működni képesek. ha nincs folyamatos feltöltés, vagy negativ energiák rombolják akkor ezek a helyek lemerülnek, mint a piramisok is. ezek tarják működésben a föld energia mezőjét, vagy negatív depressziós mezőt generálnak. tudatos ember nem nézegeti ezeket a helyeket, hanem környezetében tölt fel magaslatokat. pl: fényliget.

Érzékelés:

Szobában, vagy szabadtéren egyaránt gyakorolható. Tegyél le akadályokat egy adott térben, amit kerülgetni kell, átlépni rajta, vagy átbújni alatta. Memorizáld a tárgyak elhelyezkedését, majd csukd be a szemed, és próbálj ütközés nélkül elmenni köztük. Ha neki mégy valaminek, vagy bizonytalan vagy, nyugodtan nyisd ki a szemed, nehogy pánikolj. Amikor elég magabiztosan sétálsz csukott szemmel nehezítsd a gyakorlatot.. kösd be a szemed, és próbáld belső látással látni a tárgyakat. Menj másik szobába, ahol nincs megszokott sorban az akadály. Ha van segítőd, rendezze át a szobát. Komoly gyakorlás esetén hamar megszokod a tájékozódást. Próbáld az utcán este, vagy sötét pincében eljutni a az ajtóig, és nyisd ki a lakatot, csukott szemmel. Célba dobást is először gyakorold nyitott szemel, majd becsukott szemmel, és végül bekötött szemmel. Lehet egy vagy több célra, és mozgás közben is.