Egyéb Hasznos Témák

Főoldal Eseménytár Táborok Kurzusok Könyvek Egyéb Témák


Ráhangolódás Kör Nolc Körcikk Kezdőknek Harmasság


1. ŐSTÖRTÉNET, ŐSKULTÚRÁK:

Amit régen tudtak, az megtanulható.

2. EGÉSZ-SÉG, GYÓGYÍTÁS:

OK-OKOZAT, BETEGSÉG MINT JELZÉS A jelzések megértése, javítása /arc, szem, talp jelzései/ Pozitív gondolkodás, tudatos táplálkozás, tudatos életvitel. HIBAFELMÉRÉS, NEGATÍV OKOK FELISMERÉSE Inga, pálca, megérzés, harmadik szemes látás. Kézi gyógymódok, masszázs. Érzelmek, és szervek.-240- Fantom-gyógyítás, szellemsebészet. Fájdalom kikapcsolása. Vérzés elállítása. Öt elem és a meridiánok, nádik a gyógyításban.

3. SZELLEMTAN:

Napi programozás /pozitív tudat/. Szellemszintek ismerete. Kapcsolat szellemi segítővel. Meditációs technikák. Szellemutazás, révülés. Dimenzió-utazások. Előző életek feltárása. Megérzések. Harmadik szem fejlesztése.

4. MÁGIA:

A MAG tudása. A természet erőinek ismerete, tisztelete. Összpontosítás, elemek sűrítése, harmonizálása, kiárasztása. Mágikus gondolkodás, világegyetem törvényei. Háromszintű mágia: átviteli. Ceremoniális mágia, segítő hívása. Magas szintű, szellem szintű mágia.

5. SZERTARTÁS:

Kapcsolat a szellemi segítőkkel. Szertartások, táltos- dob- technikák.

6. KÜLÖNLEGES ÉRZÉKENYSÉG KÉPZÉS:

MEGÉRZÉSEK / első gondolat, belső látás stb/. Tudatáthelyezés /élettelen tárgyak, növény, állat, ember. Tudatkiterjesztés /esettanulmány/. Jóslások, harmadik szem fejlesztése. Pálca, inga, kártya, tábla, tükör használata.

7. KI-ÁRADÁS:

Energia sűrítés, irányítás, energia mágnes. Koncentrálás, vizualizálás, átlényegülés. Figyelem, üresség elérése. AT MA átjutás a középponton.

8. VÉD-ELEM:

Fizikai test karbantartása, ügyesség fejlesztése. Aktív meditáció /test-lélek-szellem összehangolása/. Íjászat, lövészet a célzást, a koncentrálást segíti. A célzás nélküli lövészet a megérzés gyakorlásához kiváló. Becsukott szemes lövészet, ráhangolódás a magas szintű irányításra. Energiafejlesztés, irányítás, vitálpontok ismerete. Öt elem és a meridiánok /energiavezetékek/ egymásra hatásai. Vitálpontok és Ki energia alkalmazása az önvédelemben. A taiki harcművészet segít a FÉL-elem törlésében, hogy az egységet semmi ne vágja félbe. Elősegíti a mindennapos stressz leküzdéséhez szükséges túlélési reflexek kialakulását. Magabiztossá, nyugodttá tesz. Összpontosítást, ügyességet, megérzést fejleszt. A támadástól való fél-elem a támadót erősíti. Amikor nyugodt a tudatod, energiával blokkolod a támadó tudati rezgéseit. Megszűnik ezzel a támadó szándék. Az energia és vitálpont harcművészeti gyakorlása megfelelő ismeretet ad a gyógyításhoz is. Önvédelem, íjászat, lövészet mind a harcos szellemi útját segíti. Harcművészet: többet ésszel, mint erővel. A harcos a tudatosság elérésére törekszik. A tudatos harcost nem befolyásolják téveszmék. A küzdeni tudás a magabiztosságot erősíti. Aki nem tud küzdeni, az nem éri el a célját. A harcost nem befolyásolhatja a félelem.