Egyéb Hasznos Témák

Főoldal Eseménytár Táborok Kurzusok Könyvek Egyéb Témák


Ráhangolódás Kör Nolc Körcikk Kezdőknek Harmasság


Gondolatokat , érzéseket könnyedén lehívhatsz a gyakorló partnerről, ha túllépsz a fizikai szint rezgésein.
Lásd, képzeld, imagináld körülötte a fényes burkot, és csak figyeld a gondolatokat érzéseket.
Néhány perc múlva beszéljétek meg a tapasztalatokat.

Ha van már gyakorlatod a dobó technikákban, akkor folytasd bekötött szemmel.

Amennyiben végigcsináltad beszéljük meg, és továbbléphetsz.		

ráhangolódás gyakorlatok:

kreativítás fejlesztés I.Tervezés:

Mennyi időt internetezel? Mennyi időt szánsz saját fejlődésedre? Mennyi időnként olvasod az imaileket? Hajlandó vagy e válaszolni a kérdésekre? Hajlandó vagy e megosztani ötleteidet másokkal? Tudsz e fényképeket készíteni? /fényképezőgép, telefon/ Eltudod e küldeni?

II. elméleti felkészülés:

Keress a témáról minél több információt. Gyűjts képeket. Tervezd meg a témához ilő ruhádat elméletben. Hogyan csinálnád meg? Milyen anyagot használnál? Honnan szereznéd be? Mit tudsz magadtól elkészíteni, miben igényelsz segítséget? Ne készen vedd, és ne költs rá sokat. Kreatív légy. Tervezd meg a témához illő eszközt ugyanúgy elméletben. Ezek az első lépések, amit érdemes nagyon komolyan venni, és beszélgessünk róla.

III. ráhangolódás:

Tanulj meg kérdezni! Aki csak kér, kérdez, kíváncsiskodik, arra hamar ráunnak. Indulj ki mindig magadból. Mit tudsz a témáról, és kiegészítéseket kérjél. Részletekről kérdez. Eszköznél, már legyen valamid, legyen ötleted mit hogyan akarsz, és úgy kérj segítséget. Szívesebben segítenek, mintha mindent mástól várnál. Gyakorlatnál szintén legyen tapasztalatod amiről beszélgetsz, és a hatékonyságról érdeklődj. Ha ezt teszed hamar észreveszed, hogy fel sem teszed a kérdést , és megjön a válasz. Elérted a ráhangolódás szintjét.

IV. lecke:

készíts el valamit amire képes vagy. Ha varrni tudsz varrjál, vagy varrassál, de te tervezd,te járj utána. Ha tudsz bőrözni, varrni, barkácsolni készíts valamit, vagy legalább szerezz hozzá anyagot. Használhatósági szempontok:

V.lecke: érzékelés:

Gyakorolj ESP kártyával /ha nem ismered kérdezz/ Tájékozódj sötét szobában, vagy bekötött szemmel. Bútorok tárgyak közt. Ha van gyakorlót árs az közelítse a kezét feléd /mikor érzékeled?/ Nehezebb, amikor egy botot közelit, mert nincs hő érzékelés. A hatodik érzék alapja: tudd, hogy képes vagy rá, a többi csak gyakorlás kérdése. Lazulj el az energiazárlat segítségével. Én tudatod küld el egy meleg tengerpartra, hogy felsőbb tudatodat ne zavarja. Gondolatokat , érzéseket könnyedén lehívhatsz a gyakorló partnerről, ha túllépsz a fizikai szint rezgésein. Lásd, képzeld, imagináld körülötte a fényes burkot, és csak figyeld a gondolatokat érzéseket. Néhány perc múlva beszéljétek meg a tapasztalatokat. Ha van már gyakorlatod a dobó technikákban, akkor folytasd bekötött szemmel. Amennyiben végigcsináltad beszéljük meg, és továbbléphetsz.

VI. lecke:

az előző leckék alapján igértél magadnak valamit. amennyiben komolyan vetted a ráhangolódási gyakorlatokat, akkor már bármit könnyedén meg tudsz valósítani. Rögzítsd ezt az állapotot. Elkészítetted i öltözéked, és a hozzávaló eszközt egyszerűen, olcsón, a ráhangolódás segítségével Készíts erről, és magadról fotót, ahogy én is megtettem. A továbbiakban ez lehet sikereid alapja, ez a kép aktiválja kreatív tudatodat. Ha viszont mégsem csináltad végig, akkor állj a tükör elé, és szembesítsd magadat tükörképeddel. Mond a szemébe,- hogy tudom, hogy én vagyok sikereim kovácsa, de én nem akarok változtatni az életemen, nem akarok fejlődni.